За този сайт

Прелиствайки страниците на книгата „Интернет“, eдва ли си давате сметка, че ставате част от чудото на нашата епоха. Във времето, нищо не се е променило толкова драстично и всеобхватно, колкото възможността за обмен на информация. В миналото това би се възприело, като МАГИЯ защото това не е просто начин за комуникиране, това е възможност да действаме независимо от времето и пространството.

Замислете се, днес ние възприемаме за съвсем в реда на нещата, физически да се намираме и да живеем в Лондон, но да работим едновременно в Ню Йорк и Москва. Всъщност ние можем въздействаме на Света, независимо от мястото на нашето фактическо съществуване … и това днес е достъпно за всеки, т.е. ВСЕКИ МОЖЕ ДА БЪДЕ Магьосник!

Ще кажете, ами полетите в Космоса, ами атомната енергия, ами милионите модерни джаджи, които ползваме ежедневно … Така е, научили сме и сме създали много неща, но все още ракетите и самолетите летят с познатия ефект на реактивните сили, сложната атомна реакция се свежда до загряване на водата в добре познатия ни котел на парния локомотив, милиардите автомобили ни носят върху изключителния технологичен пробив на първобитния човек – колелото.

Факт – нищо не е толкова, всепроникващо, всеобхватно и със способност да въздейства и променя средата, както технологиите за обмен на информация, които сме създали. Това не е случайно, а е следствие от стремежа на Човек да доминира. Осъзнавайки, че знанието е превъзходство, човечеството развива тези технологиите, НО … знанието и моралът са деликатно свързани.

  Силата, която сме придобили, ни дава огромни възможности да променяме света около нас, но с това нараства и отговорността, за последствията от тези действия. Тежестта на грешките, които можем да допуснем са пропорционални на силата, която притежаваме и оставят дълбоки белези  в нашето съществуване … а понякога рани, язви или необратима инфекция.      

Днес, Вие попаднахте тук… и този факт за вас вече е история… факт, който не може да бъде променен… Всъщност, ще си кажете, че това не е нищо ново и ще бъдете абсолютно прави, защото ние не можем да се връщаме и да променяме миналото… но за добро или за лошо, именно в края на Миналото е и НАЧАЛОТО на Пътя в Бъдещето на всеки от нас… “НАЧАЛОТО” е едно много противоречиво място … в него вилнеят бури от страх и колебание, радост и надежда, там ветровете повличат чужди съдби и въртят със себе си песъчинките от нашия опит, праха от нашите победи и поражения, времето и пространството… застиват в миг, като че завинаги, а в следващия завъртват лудо всичко… съдбовно място е това … и ние преминаваме през него … и понякога дори не си даваме сметка, че именно тук полагаме най-важните изпити …

В Интернет вие виждате, четете и научвате много неща. Независимо дали търсите конкретна информация или случайно попадате на нещо, което Ви заинтригува – не забравяйте!!! Вие никога не сте сами – от едната страна сте Вие, а срещу вас не стои просто текст или снимка, срещу Вас стои Някой – човек или система.

Този Някой иска Ви промени, иска да направите ИЗБОР Възможно е, целта и намеренията му да са високохуманни, но също така, могат да бъдат подвеждащи и манипулативни, очакващи единствено изгодата и всъщност, този избор вече не е Ваш! За това си позволих, да създам възможност да Ви спра за малко тук … тук на този сайт … за да потърсим заедно и да се вгледаме в ИЗБОРА … точно преди да превърнем „Бъдещето” в „Минало”.

Аз също очаквам вашия Избор – изберете да задавате Въпроси. Добрият въпрос, е половината от истинския отговор. Изберете да задавате въпроси, защото сте СВОБОДНИ ! Човек, е истински свободен в мислите си … и няма сила на Света, която да промени това.

В мислите си, човек може да бъде Дизайнер на Съдбата си, може да се види жив и мъртъв, богат и беден, щастлив и нещастен, може да бъде всякакъв,  герой,  подлец, престъпник, благодетел, чудовище, в мислите си човек може да променя хода на съдбата, да се връща за да поправи грешките си … да прави нови … там е мястото, където избираш и там имаш правото на Свободна Воля … и после следва … ДА ИЗБЕРЕШ СВОЕТО НАЧАЛО И СВОЯ ПЪТ !

Изберете да останете СВОБОДНИ!

От Автора